ΟΧΙ ΑΛΛΟ SUCCESS STORY !! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

Featured image

Οι άνθρωποι τέρατα, πολιτικοί εκμαυλιστές, σύγχρονοι ολετήρες της Ελληνικής κοινωνίας που κατά κόρον εξαπατούν και υφαρπάζουν την ψήφο των πολιτών με ψέμματα, ξαναχτύπησαν με ένα ακόμα φιάσκο κατά της Δημοκρατίας και του Ελληνικού Συντάγματος.

Παραβιάζοντας κάθε αρχή, κάθε έννοια λογικής και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μιας και πωλούν τα δικαιώματα των πολιτών που απορρέουν από το Σύνταγμα, με μόνο σκοπό το κέρδος, την διατήρηση της ανισότητας και του διαχωρισμού των Ελλήνων πολιτών σε κατηγορίες.

Αυτά τα ανθρωπόμορφα πολιτικά υποκείμενα τολμούν να μιλούν σήμερα για Δημοκρατία, για Συνταγματικά τόξα, για λαϊκή κυριαρχία, ισονομία κλπ

Αγνοούν τάχα την κατάσταση στην οποία έχουν οδηγήσει την χώρα και τους πολίτες και εσκεμμένα δρουν μιας και γνωρίζουν τι έχουν καταφέρει, λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα το ίδιον όφελος.

Αγνοούν τάχα ότι κατόπιν των ανεπίτρεπτων και πρωτοφανών για τα Ελληνικά δεδομένα αποφάσεων, πρωτοβουλιών, νομοθετικών βδελυγμάτων, αντισυνταγματικών αποφάσεων και ελεεινών πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, σήμερα ο Ελληνικός Λαός απαριθμεί 4.500 χιλιάδες και πλέον νεκρούς !!

Αγνοούν τάχα πως κατέστρεψαν εξ ολοκλήρου την »μεσαία» τάξη και εξαφάνισαν ως σύγχρονοι επιδέξιοι μάγοι το μέλλον σχεδόν 2 γενεών Ελλήνων !!

Εν μέσω όλων αυτών των βίαιων αλλαγών που έχει δεχτεί ο Έλληνας πολίτης ακούει τα εξής παρανοϊκά, »πρωτογενές πλεόνασμα» και »success story», παρανοϊκά διότι αποκλείεται να είσαι σοβαρός, υπεύθυνος και γνώστης των οικονομικών δεδομένων του τόπου τούτου, να γνωρίζεις τι λένε οι εκθέσεις αξιολόγησης, η ΕΚΤ, η Blackrock κλπ και να λες τέτοιες ανυπόστατες βλακείες, το ότι ακούγονται δια στόματος Υπουργών και Βουλευτών της Εθνοκτόνου συν-κυβέρνησης αυτό  είναι ένα παράδοξο που χρίζει άμεσης ειδικής  ψυχιατρικής έρευνας !!

Η κατάσταση σήμερα απαιτεί ειδικό χειρισμό για την αποτροπή των δυσμενέστερων καταστάσεων που έπονται για την χώρα.

Γεγονός είναι ότι οι πολλαπλοί και επί μακρόν λάθος χειρισμοί από πλευράς Ελληνικών κυβερνήσεων με το κερασάκι στην τούρτα να τοποθετούν οι Κ. Καραμανλής, Γ. Παπανδρέου και φυσικά η συν-κυβέρνηση Α. Σαμαρά – Ε. Βενιζέλου, με τους δύο τελευταίους να έχουν ψηφίσει ότι πιο κατάπτυστο, αισχρό και από πολιτικής σκοπιάς ανήθικο θα μπορούσε να σκεφτεί πολιτικός νους !!

Τελικώς η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού αλλά η κατάντια της Δημοκρατίας !!

Βλέπετε στο παρελθόν 300 έχυσαν το αίμα τους για να υπερασπιστούν τους πολλούς και να υπερασπιστούν την πατρίδα τους και τελικώς προδόθηκαν από τον γνωστό Εφιάλτη, σήμερα οι σύγχρονοι απόγονοι του Εφιάλτη παίρνουν το »αίμα» τους πίσω, αποδεικνύοντας πως 300 προδότες μπορούν να καταστρέψουν έναν ολόκληρο λαό !!

Γράφει ο Γεώργιος Φ. Κοντός

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s