ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ !!!

Ο δήθεν πατριωτισμός και η »Δημοκρατική» ανταλλαγή απόψεων στο facebook έχει κοντά ποδάρια….. οι Ελληνόψυχοι »Πατριώτες» του facebook δημιουργοί »ομάδων», με συνοπτικές διαδικασίες αποβάλουν όποιον έχει διαφορετική άποψη !!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ !!                                                                                   ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!! (Για όσους ξέρουν τι είναι αυτό !!)

Οι δήθεν Ελληνόψυχοι Δημοκράτες του facebook, έτσι αυτό-επικαλούνται, διότι μόνο τέτοιοι δεν είναι, με τάχα μου – τάχα μου  Δημοκρατικές διαδικασίες απευθυνόμενοι σε »Ελληνόψυχους», (καθώς λένε) στην πραγματικότητα καπηλεύονται κάθε έννοια ελευθερίας λόγου και άποψης του οποιουδήποτε διαφωνεί με αυτούς !!

Στις »ομάδες’ που δημιουργούν, έκαναν προϊόν την Δημοκρατία, την Πατρίδα, Την Πίστη στο Θεό, την Οικογένεια, την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την Αξιοκρατία και την Εντιμότητα και την πωλούν λες και είναι φιστίκια με το κιλό !!!

Βλέπετε όταν τελειώνουν τα »Δημοκρατικά» επιχειρήματα αρχίζουν οι αφορισμοί !!

Μια μια τέτοια »ομάδα» που απαρτίζεται από »Ελληνόψυχους» (ο θεός να τους κάνει), αφορά η εν λόγο ανάρτηση.

Σας παραθέτω λοιπόν τα στοιχεία, διότι ως γνωστόν ότι λέω, θέλω να είναι τεκμηριωμένο, βγάλτε λοιπόν μόνοι σας τα συμπεράσματα σας !!! 

Η συγκεκριμένη »ομάδα» απαριθμεί 23.000 μέλη !!!

Καταγραφή

Σας παραθέτω τον σύνδεσμο της »ομάδας» για να το διαπιστώσετε μόνοι σας !!!  https://www.facebook.com/groups/101205850064026

Σας παραθέτω τον διάλογο, που σαν αποτέλεσμα είχε την  διαγραφή μου από την Δημοκρατική – Ελληνόψη ομάδα τους !!

2

Ο εν λόγο »κύριος» που με διέγραψε είναι ένας εκ των διαχειριστών αυτής της Δημοκρατικής – Ελληνόψυχης ομάδας !!

1

Τι »πουλάει» ο εν λόγο »κύριος» ;;; Μα φυσικά την επιστροφή στην ΔΡΑΧΜΗ, και με ποια διαδικασία θα γίνει αυτό  ;;; Εκεί πέφτει βαθιά σιωπή η βροχή από ασυναρτησίες !!

Για να τελειώνουμε λοιπόν με όλους αυτούς τους γελοίους καραγκιόζηδες, σας ενημερώνω πως, στην συνθήκη της Λισαβόνας στο άρθρο 50, αναφέρεται πως η διαδικασία ένταξης της χώρας μας στο ΕΥΡΩ είναι διαδικασία ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ !!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ;;; ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ !!!!

Μπορείς να αποχωρήσεις ;;;

ΝΑΙ !!! ΠΩΣ ;;; ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ !!!

ΑΡΑ μικρέ μου, άδολε, »πατριώτη», ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΕ  ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ !!!

Για πες μου τι θα γίνει την επόμενη μέρα πες μου, όταν η Ελλάδα θα είναι εκτός Ευρώπης και οι Τούρκοι (που μας αγαπούν τόσοοο πολύ) θα είναι χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης αφού δεν θα υπάρχουμε εμείς να ασκούμε ΒΕΤΟ στην ένταξης τους στην Ευρωπαϊκή ‘Ένωση ;;;

Δηλαδή όταν τα σύνορα της Τουρκίας θα είναι σύνορα της Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης ενώ τα δικά σου όχι ;;;

Να λέτε λοιπόν σε όλους αυτούς του ηλίθιους Δραχμολάγνους πως δεν είναι απλά αγράμματοι αλλά γίνονται και προδότες μιλώντας για επιστροφή στην Δραχμή !!!

Το Ευρώ δεν είναι το πρόβλημα μας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, το Ευρώ αντίθετα είναι το μεγαλύτερο όπλο μας, με το οποίο μπορούμε να διαπραγματευτούμε σήμερα !!!

Συμπέρασμα: Μην τρώτε ότι σας ταΐζουν η σας τάζουν από το facebook, πολύ-πολύ  προσοχή  σε όλους αυτούς τους »δήθεν» πατριώτες, Δημοκράτες, Ελληνόψυχους κλπ και σε κάθε περίπτωση τεκμηρίωση για ότι ακούτε και βλέπετε στα social media !!!

10599207_304615096387926_5548321760556125977_n

Γράφει ο Γεώργιος Φ. Κοντός

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s