ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ…..ΤΟ SUCCESS STORY ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ !!!

cropped-46685882.png

Τρέχουν και δεν φτάνουν, την τελευταία στιγμή ο Γκίκας τρέχει για να κλείσει ραντεβού με Τρόικα ο Αντωνάκης περιμένει εκ νέου e-mail από τους τραχανοπλαγιάδες της Τρόικα και όλοι μαζί είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα !!!

Από την άλλη στο Eurogroup της Δευτέρας θα συζητηθεί το αίτημα από μεριάς Μαξίμου για »παράταση στην παράταση» του Ελληνικού προγράμματος η αξιολόγηση και οι διαδικασίες για την παροχή της νέας πιστοληπτικής γραμμής ECCL, αλλά όλα αυτό από το νέο έτος για να προλάβουν να ολοκληρωθούν σαφώς εντός του 2015, βλέπετε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά όλο αυτό το σινάφι θα χαλαρώνει σε κάνα σαλέ…αλίμονο από εμάς !!

Η όλη συζήτηση για την παράταση μένει στον «αέρα» και δεν θα ληφθούν αποφάσεις, αν δεν ολοκληρωθεί πρώτα η έκθεση αξιολόγησης από την Τρόικα. Χωρίς ολοκλήρωση της αξιολόγησης έως τις 14 Δεκεμβρίου και χωρίς συμφωνία Αθήνας και Τρόικας για τα μέτρα του 2015, ούτε τα περίπου 8,5 δισ. από τις δόσεις έρχονται στην Αθήνα, ούτε θα εγκριθεί παράταση του προγράμματος !!!

Ακόμα χειρότερα, η χώρα κινδυνεύει έτσι να μείνει «ξεκρέμαστη» από 1ης Ιανουαρίου χωρίς δανειακή στήριξη, ενώ τα λεφτά φτάνουν μέχρι τον Μάρτιο όπου πρέπει να πληρωθούν λήξεις ομολόγων περίπου 4,5 δισ. ευρώ !!!

Εν μέσω όλων αυτών των υπέροχων κατά τα άλλα συγκυριών, ο Αντώνης και η παρέα του έχουν να αντιμετωπίσουν και άλλα θεματάκια που τρέχουν, βλέπετε είμαστε σε σιωπηλή προεκλογική περίοδο και όχι μόνο !!

Σε κάθε περίπτωση τα κουκιά δεν τους βγαίνουν, τα πράγματα βλέπετε δεν εξελίσσονται έτσι όπως σχεδίαζαν τα καλόπαιδα του Μαξίμου και ο μόνος ορατός δρόμος είναι μια θεσμική αλλαγή της πολιτικής κατάστασης της χώρας και εκεί τα σενάρια είναι πολλά !!!

Σύντομα θα μας προλάβουν οι εξελίξεις…..ο νοών νοείτω !!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s