ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!

PROTOGENES

Νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε, από την Βρετανική ιατρική επιθεώρηση BMJ Open, επιβεβαιώνει και επισήμως την διασύνδεση της αύξησης των αυτοκτονιών στην Ελλάδα με την οικονομική λιτότητα !!!

Ομάδα Ελλήνων και Αμερικανών ερευνητών μελέτησε τα μηνιαία στατιστικά στοιχεία για τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα, από το 1983 ως το 2012, σε συσχετισμό με τα γεγονότα που συνδέονται με τα προγράμματα λιτότητας από το 2008, η και σε αντιδιαστολή με την ευημερία των προηγούμενων ετών, όπως για παράδειγμα την ένταξη της χώρας στην Ευρωζώνη, το 2002 ή τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, το 2004 !!!

Η ανακοίνωση, τον Ιούνιο του 011, από την Ελληνική κυβέρνηση ενός δεύτερου πακέτου μέτρων λιτότητας, το οποίο περιλάμβανε μειώσεις των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και περικοπές των δαπανών για την κοινωνική προστασία, φαίνεται να είχε την ισχυρότερη επίδραση στην καμπύλη των αυτοκτονιών, σύμφωνα με την μελέτη.

Διόλου τυχαία καθώς στους μήνες που ακολούθησαν, οι αυτοκτονίες παρουσίασαν μέσο όρο αύξησης κατά ένα τρίτο !!!

AYTOKTONIES

Συγκεκριμένα ο αριθμός των αυτοκτονιών (ανδρών και γυναικών) αυξήθηκε κατά μέσο όρο 35,7% »στους μήνες που ακολούθησαν από την συγκεκριμένη ημερομηνία» σύμφωνα με τον βασικό συντάκτη της μελέτης, καθηγητή Τσάρλς Μπράνας !!

Οι ερευνητές επισημαίνουν, επίσης την άνοδο του αριθμού των αυτοκτονιών, στον ανδρικό πληθυσμό, μετά την έναρξη της Ελληνικής ύφεσης, τον Οκτώβριο του 2008 (+13,1%), καθώς και τον Απρίλιο του 2012 (+29,7%), όταν στην επικαιρότητα είχε ξεχωρίσει η τραγική δημόσια αυτοκτονία συνταξιούχου στην πλατεία Συντάγματος !!!

9E7928770FE7A8F6773D1666F03E71B4

9E7928770FE7A8F6773D1666F03E71B4

Επιβεβαιώνεται ότι η λιτότητα σκοτώνει συνανθρώπους μας, αφού τους μήνες που ακολούθησαν του δεύτερου πακέτου οικονομικών μέτρων, τον Ιούνιο του 2011, οι αυτοκτονίες αυξήθηκαν κατά 35.7% !!!

Πνίξατε την Ελλάδα στο αίμα !!! Δολοφονήσατε χιλιάδες Έλληνες για ένα καπρίτσιο !!! Είστε αιμοσταγείς δολοφόνοι του Ελληνικού Λαού !!!!

ΝΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕΜΑΛΙΑ !!!

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΦΥΛΑΚΗ

Γράφει ο Γεώργιος Κοντός

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s