ΕΚΤΑΚΤO !!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ SIEMENS !!!

images

Γράφει ο Γιάννης Κυριακόπουλος

FIAT JUSTICIA ET PEREAT MUNDUS!

Φίλες και Φίλοι,η Ενωση Φορολογουμένων ΜΚΟ είχε καταθέσει Αίτηση Ακυρώσεως ενώπιον του ΣτΕ κατά της -κατάπτυστης- και επιβλαβούς γιά τα συμφέροντα του Δημοσίου Συμφωνίας Συμβιβασμού που συνήψε το Ελληνικό Κράτος με την SIEMENS, με την οποία παραιτείτο το Δημόσιο από απαιτήσεις αποζημιώσεως άνω των 2 δισεκατ ευρω (καταλογισμένης από το ΓΛΚ) ζημίας έναντι μίας «υπόσχεσης» παροχών ύψους 170 εκατ ευρώ από τη SIEMENS.

Με υπαιτιότητα του Ελλ. Δημοσίου έως τώρα είχε αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης γιά 3 φορές! Μετά και την σημερινή αναβολή και μετά τις έντονες παρεμβάσεις που ασκήσαμε μέσω των ΜΜΕ ( εκπομπή της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ και επιμέλεια της FMVOICE) και δι επιστολών στο Γραφείο του Πρωθυπουργου, τελικώς η συζήτηση προσδιορίστηκε γιά τις 24 Μαρτίου 2015!

H ενδεχόμενη ακύρωση της συμφωνίας αυτής, ανατρέχει στο παρελθόν, δίνοντας την δυνατότητα στο Δημόσιο να διεκδικήσει εξ αρχής αποζημίωση απο την SIEMENS!

Ακόμη καλύτερα, δημιουργεί την υποχρέωση στη SIEMENS (κι αν δεν το κάνει οικειοθελώς, θα φροντίσουμε εμείς διά των Αμερικανών Συνεργατών μας,www.gelaw.com να αναφέρει το γεγονός αυτό στην Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, (SEC), ώστε να της καταλογισθούν τα αντίστοιχα (υπερμεγεθη) πρόστιμα!

Let’s Rock and Roll!

http://www.gelaw.com/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s